Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Persoonlijke Ontwikkeling – Ontdekkingsreis naar jezelf – Module 2

november 24 / 10:00 - 16:00

Meer energie krijgen, vitaler worden

Deze module bestaat uit twee dagen; 24 november 2018 en 8 december 2018 en is onderdeel van het zesdaagse programma Persoonlijke Ontwikkeling van Tasso Instituut.  De modules kunnen onafhankelijk van elkaar gevolgd worden.

Aanvang: 10.00 uur, einde : 16.00 uur

Dag 1: Wat belemmert jou? - Meer energie krijgen

- Wat maakt je moe? Energie- en futloos? Wat dempt of remt je?
- Ontdekken waar de oorzaak hiervan ligt en je hier van bevrijden

Dag 2: Storende familiepatronen en invloeden van buiten - Kom in je eigen energie

- In hoeverre word jij beïnvloed door wat er in voorgaande generaties in jouw familie is gebeurd? Ontdekken en helen van familiepatronen en familie-energie.
- In hoeverre spelen invloeden van aanwezige en afwezige familieleden, ex partners en overledenen een rol in jouw leven nu?
- niet eigen energie opsporen en verwijderen.

Inzicht krijgen in jezelf en je vitaler en energieker voelen. Dat bereik je met ons zesdaagse zelfontwikkelingsprogramma. Je maakt kennis met de unieke werkwijze van Tasso Instituut. Het geeft je een andere kijk op je leven en op mensen in het algemeen.

Waarom zou je dit programma willen volgen?

Dit programma is voor mensen die niet direct behoefte hebben aan persoonlijke therapie en ook geen opleiding op dit gebied willen volgen, maar die zich persoonlijk willen ontwikkelen en willen groeien; de volgende stap willen zetten.

Om die volgende stap te zetten, om vooruit te komen moeten we vaak eerst stil staan bij waar we vandaan komen. Hoe zijn wij de mens geworden die we nu zijn? Ervaringen uit het verleden hebben ons gevormd en beïnvloeden nu ons voelen, denken en doen. Daar zijn we ons vaak helemaal niet van bewust! Bewustwording van onze onbewuste patronen leidt tot inzicht in jezelf. Inzicht in jezelf geeft je de mogelijkheid om je verder te ontplooien en te ontwikkelen.

Het totale programma bestaat uit drie modules van elk twee dagen met steeds twee weken tussenruimte.  De modules kunnen afzonderlijk van elkaar gevolgd worden. Meer lezen

Gegevens

Datum:
november 24
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:
Website:
https://www.tasso.nl/programma-persoonlijke-ontwikkeling/

Locatie

Muurhuizen 104, Amersfoort

Organisator

Tasso Instituut
Telefoon:
06 - 243 454 64
E-mail:
info@tasso.nl
Website:
https:www.tasso.nl