Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nascholing Succes in de praktijk

februari 9 / 10:00 - 17:00

Succes in de praktijk
Rob van Aert

9 februari 2019

Het vak van regressietherapeut uitoefenen is iets anders dan regressietechnieken beheersen. Hiervoor zijn nog andere vaardigheden en activiteiten nodig. De workshop Succes in de praktijk geeft onder meer antwoord op de volgende vragen:

Wat kan je doen om meer (of minder) cliënten te krijgen? Hoe krijg je meer cliënten in een specifieke richting? Waar wil je naartoe met je praktijk? Op welke manieren kan je effectiever werken? Waardoor geef je meer bekendheid aan je werk? Hoe doe je meer in minder tijd? Waardoor houd meer tijd over voor andere dingen? Hoe werk je efficiënter, professioneler, meer cliëntgericht? Op welke manier zijn je ‘bedrijfs­processen’ te optimaliseren? Kortom, hoe krijg je meer succes in je praktijk?

Wil je jezelf daarin ontwikkelen? Investeer dan en schrijf je nu in voor deze workshop. Al met twee extra cliënten heb je de investering terugverdiend. Alles wat je er daarna door ontvangt is rendement.

Rob van Aert is fulltime regressietherapeut met meer dan 25 jaar professionele ervaring in marketing en communicatie. Hij werkte als zelfstandige voor grote Nederlandse merken en diverse multinationals.

Prijs €127,50

Gegevens

Datum:
februari 9
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Muurhuizen 104, Amersfoort

Organisator

Tasso Instituut
Telefoon:
06 - 243 454 64
E-mail:
info@tasso.nl
Website:
https:www.tasso.nl