Persoonlijk Meesterschap

Persoonlijk meesterschap

Vervolg op Energieker & Vitaler

Stap volledig in je kracht!

  • Leer de vier fundamentele persoonlijke kwaliteiten kennen en versterken
  • Word helderder, kalmer en zekerder
  • Stem je beter af op de omstandigheden in werk en prive-leven

Persoonlijke Meesterschap

Hoe geef je je leven op zo’n manier vorm dat jij volledig in je kracht staat? Hoe stuur je je leven in de richting waar je het liefste heen gaat? Daarover gaat deze module. Persoonlijk Meesterschap is het vervolg op de online module Energieker en Vitaler. Nu je hebt geleerd hoe je je energie beter kunt managen, ga je een stapje verder. In deze module werken we aan helderder, kalmer en zekerder te worden en je beter af te stemmen op de omstandigheden in werk en privé-leven.

Oorzaken & Problemen

Blijf je wikken en wegen tussen opties? Hak je geen knoop door omdat je bang bent de verkeerde weg in te slaan? Lukt het je niet bepaalde patronen te veranderen? Of weet je niet goed wat je wilt? Heb je een bepaald gevoel bij iets of iemand, maar snap je niet waarom?

Het kan zijn dat bepaalde gedachten of patronen je blokkeren om verder te komen in je leven. Misschien heb je gevoelens die je niet snapt, waardoor je er niet naar handelt. Veelal leren we in deze maatschappij rationeel over dingen na te denken, maar dan missen we een informatiebron waar we ook veel aan kunnen hebben: je intuïtie of je onderbuikgevoel. 

Inhoud van de cursus

In deze module leer je vier fundamentele persoonlijke kwaliteiten verkennen en versterken:

Mentale helderheid, emotionele kalmte of gelijkmoedigheid, besluitvaardigheid en afstemming.

Hoe krijg je inzicht in een situatie? Hoe blijf je rustig in stormachtige tijden? Hoe hak je een knoop door als je voor een lastige keuze staat? En hoe stem je af op een ander of op je eigen zielsenergie?

In deze module ga je op verkenningstocht met deze onderwerpen. Zowel je privé als zakelijke leven komen aan bod, en de balans tussen die twee. Je krijgt praktische handvaten en werkt ook met ingevingen.

Data en thema's

  • 30 Juni: Mentale helderheid
  • 2 Juli: Gelijkmoedigheid
  • 7 Juli: Besluitvaardigheid
  • 9 Juli: Afstemming

We doen dit met behulp van oefeningen, gesprekken en visualisaties.
We werken met kleine groepen, waardoor iedereen persoonlijke aandacht krijgt.

Ook krijg je een digitale syllabus en oefeningen om thuis mee aan de slag te gaan

Beoogde resultaten

Met deze training leer je helderder waar te nemen, hoe je makkelijker knopen doorhakt. Hoe je kalmer blijft in woelige situaties. En hoe je je beter afstemt op anderen of op je eigen zielsenergie.

Ontstaan van de training

Energieker en Vitaler worden en Persoonlijk Meesterschap zijn beide verkorte versies van programma’s die Hans ten dam sinds de negentiger jaren voor managers en management coaches in binnen- en buitenland heeft gegeven. Sindsdien zijn beide programma’s verder ontwikkeld. De modules zijn nu aangepast om ook online ondersteuning te kunnen bieden.

Wil je meedoen met de training?

Over de docent

Hans ten Dam

Hans ten Dam heeft bijna veertig jaar ervaring in management consulting en management development.

Daarnaast heeft hij bijna dertig jaar ervaring met het oplossen van persoonlijke problemen van mensen op een intensievere en doeltreffender manier dan gebruikelijk, met name door regressietherapie.

Hans geeft al decennialang trainingen in binnen- en buitenland. Hij is directeur van Tasso Instituut. Hij is Certified Management Consultant en Certified Regression Therapist.

De combinatie van het aardse en zakelijke en het persoonlijke en spirituele die Hans biedt, is weinig geëvenaard. Dit maakt de trainingen zowel praktisch als diepgaand, eenvoudig en grensverleggend.

Meedoen met de training?

Meld je dan snel aan!

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...