Coaching – programma

Coaching programma 2017-2018

Unieke coaching trainingen voor professionals, maar ook voor wie zichzelf wil coachen. Verdiepende transpersoonlijke technieken waarmee je sneller tot de kern van het probleem komt, en dus ook sneller naar de oplossing.

1. Personal Mastery

Het Personal Mastery programma bestaat uit twee modules van elk 5 dagen. De twee modules kunnen los van elkaar gevolgd worden.

Module 1: Persoonlijke Energie

Module 2: Persoonlijk Meesterschap

Dit ervaringsgerichte programma wordt gegeven door Hans ten Dam. Onder zijn bezielende leiding leer je vaardigheden en technieken om zelf meer grip op je werk en leven te krijgen. Coaches leren technieken die zij zelf in hun  werk kunnen toepassen.

Personal Mastery leidt tot:

• Mentale helderheid en overzicht; wijsheid
• Gemoedsrust
• Persoonlijk energieniveau
• Besluitvaardigheid, moed
• Intuïtie en afstemming, mazzel.

Ga naar Training Personal Mastery voor meer informatie

2. Transformerende Organisatieopstellingen

Hardnekkige problemen en conflicten in bedrijven, organisaties, afdelingen en teams kunnen verbluffend snel worden opgelost met Tasso Transformende Organisatie Opstellingen. Onder leiding van de ervaren management trainer Hans ten Dam leer je, aan de hand van praktijkvoorbeelden, nieuwe visualisatie- en probleemoplossende technieken om snel tot de kern van het probleem te komen en een grondige oplossing te bewerkstelligen.

Ga naar Transformerende organisatieopstellingen voor meer informatie

Tenzij anders vermeld, vinden de trainingen plaats in onze locatie te Amersfoort. Aanvang 10.00 uur.

Op onze website  www.tassocoaching.com vind je nog veel meer informatie!