october, 2020

17oct10:0017:00PostponedKrachtlijnen ervaren

more

Event Details

Een nieuwe aanvulling op ons werk.

Alleen voor derdejaars en afgestudeerden.

In ons werk blijven we niet staan bij voorstellingen, maar vragen voortdurend naar gedachten, gevoelens en lichaamsgewaarwordingen. Daar komt nu een vierde aspect bij met de mogelijkheid van diepe en verrassende interventies, een geheel nieuw onderwerp, een nieuwe dimensie in ons werk. Voor het eerst gaan we deze techniek gericht toepassen op actuele, hardnekkige problemen zoals perfectionisme, verslavingen en compulsief of obsessief gedrag en wellicht ook hardnekkige psychosomatische problemen.

We gaan een geluidloze en lichtloze wereld binnen waarin we slechts krachten ervaren, binnen ons en buiten ons. We volgen die krachten totdat we op een Plaats van Evenwicht komen (Tao).

Van vroegere deelnemers:

  • Het meegaan met de afzonderlijke krachten vond ik zéér krachtig. Ik heb er in mijn praktijk al succesvol gebruik van gemaakt.
  • Ik heb tijdens de groepssessie een wezenlijk inzicht gekregen in mijn chronische vermoeidheid.
  • Een interessante en verrassende dag. De meest storende kracht bleek mijn eigen kracht die ik ver buiten me gezet had. Om daar weer over te beschikken, voelt heerlijk. Ik heb ook handvatten gekregen om hier in mijn eigen praktijk mee aan de gang te gaan.
  • Een interessante dag met nieuwe mogelijkheden voor onze cliënten. Deze aanpak spreekt mij aan, hierin voel ik mij thuis. Een dag later heb ik bij mijzelf een hardnekkig verdrietig gevoel via krachtlijnen kunnen oplossen.
  • Deze nieuwe aanpak is een absolute aanrader en vraagt om meer!

 

Time

(Saturday) 10:00 - 17:00

Location

Tasso Instituut Amersfoort

Muurhuizen 104, 3811 EL

Organizer

Hans ten DamHans ten Dam staat bekend als de pionier en grondlegger van regressietherapie in Nederland en is de oprichter van Tasso Instituut. Hij schreef een keur aan artikelen en praktische handouts, hij is auteur van toonaangevende boeken op het gebied van Regressietherapie, zoals het uitgebreide studieboek ‘Catharsis, Integratie en Transformatie’ en het vermaarde naslagwerk  ‘Reïncarnatie, denkbeelden en ervaringen’. Hans ten Dam heeft bijna veertig jaar ervaring als management consultant, coach en trainer en leidde vanaf 1983 therapeuten en trainers op, in binnen- en buitenland.

Ticket Section Title

Price €80.00

How many tickets? -1 +

Total Price €80.00

0
X