Kennismaken met het Tasso Instituut

Heb je interesse in de opleiding Transpersoonlijke Regressietherapie? We verwelkomen je graag bij een van onze introductiemiddagen, workshops regressietherapie of open dagen.

Introductiemiddagen

Wij houden introductiemiddagen voor mensen die geïnteresseerd zijn in de opleiding. Je krijgt hier informatie over de opleiding en maakt kennis met stafleden van Tasso. De middagen zijn bedoeld voor geïnteresseerden in de opleiding regressietherapie op vrijdagen (start september) of zaterdagen (start januari) in Amersfoort. Bij voldoende belangstelling organiseren we ook een weekendopleiding (vijf driedaagse weekenden per jaar).

Aan de middagen zijn geen kosten verbonden en ze beginnen om 14:00 uur. Geef wel even door dat je wilt komen.

Vragen? Of wil je je aanmelden voor één van de introductiemiddagen? Mail ons op info@tasso.nl of bel ons op 06–24345464.

Houd de agenda in de gaten voor nieuwe data.

Workshops Transpersoonlijke Regressies

Om een goed beeld te krijgen van regressietherapie en van onze werkwijze is het aan te raden deel te nemen aan een van onze workshops Transpersoonlijke Regressies. Je kunt meedoen aan groepssessies, je woont een aantal individuele sessies bij en je doet ook een individuele sessie. We doen deze dag  innerlijk kindwerk (regressies naar de jeugd), regressies naar vorige levens en een groepsvisualisatie om een kwaliteit van jezelf te ontdekken.

We zullen een verscheidenheid aan technieken laten zien, voor zover die passen bij de deelnemers en hun thema’s. Er zal ook gelegenheid zijn voor het beantwoorden van vragen over regressietherapie. Belangstellenden voor de opleiding Transpersoonlijke Regressietherapie kunnen na afloop informatie krijgen over de opleiding.

Deze workshops worden regelmatig georganiseerd  door Tasso Instituut.

Houd de agenda in de gaten voor nieuwe data.

Wil je je aanmelden, of wil je meer informatie over de workshops? Mail ons op info@tasso.nl of bel ons op 06–24345464.

Open Dagen

Regelmatig organiseren wij open dagen met lezingen, presentaties en demonstraties. Daarbij is er natuurlijk gelegenheid tot het stellen van vragen en ons studiemateriaal in te zien. Dompel jezelf in de Tasso-sfeer en maak kennis met docenten, medewerkers, studenten en afgestudeerden van Tasso Instituut. Voel je welkom!

Houd de agenda in de gaten voor nieuwe data.

Een open dag is gratis toegankelijk. Meld je van te voren aan ons op info@tasso.nl of bel ons op 06–24345464.

Evert Wilkes
Author: Evert Wilkes

"Medewerker Tasso Secretariaat & Regressie - Reïncarnatie Therapeut" Vragen ? je kan mij bellen op 06 - 243 454 64