Nascholingen

Sluiten

13 september t/m 1 november 2022 – Persoonlijk meesterschap

475.00

Persoonlijk meesterschap met Hans ten Dam

Geef je leven vorm zoals jij dat wilt!

• Heb je te weinig tijd voor de dingen die echt belangrijk zijn voor je?

• Voel je je gestresst omdat je achter de feiten aan blijft lopen?

• Heb jij ook het gevoel dat er meer in je zit dan er nu uit komt?

Dan is persoonlijk Meesterschap wat voor jou!

13 september t/m 1 november 2022: 8 webinars van elk 2 uur, dinsdagmiddagen vanaf 15:30.

Eind dag in Amersfoort zaterdag 5 november 2022.

Sluiten

14-15 mei – Schaduwwerk voor gevorderden – Hans ten Dam

315.00

14-15 mei 2022: Schaduwwerk voor gevorderden – Hans ten Dam
Angst kan gekmakend zijn. We spreken van verschrikking. Woede kan gekmakend zijn. Dat noemen we razernij. Angst en walging gaan samen in gruwel. Als angst en walging en woede samenkomen met gekte, verduistert dat onze ziel – en onze geest.
De meest gruwelijke ervaringen die we tegenkomen, zijn meestal traumatische, gekmakende sterfervaringen. Soms gaat dat samen met afschuwelijke rituelen. Soms gaat het samen met verkrachting, verminking en foltering. Die duistere, gruwelijke cocktail kan heet of koud zijn, verzengend en verblindend of als een zwart gat. Het kan droog of vochtig zijn, d.w.z. lust bevatten.
De diepste ervaringen tasten onze geest aan, onze ziel, en ons lichaam. We ervaren die als gruwelijk slachtofferschap. Of als gruwelijk daderschap.

Als we deze ervaringen personifiëren, komen we demonische energieën of gestalten tegen. Mijn algemene regel is: als een negatieve ervaring gekmakend is, is er iets demonisch in het spel. Voor positieve ervaringen geldt hetzelfde. Als succes, macht of genot gekte in zich hebben, vinden we ook iets demonisch.

Hoe krijgen we onze cliënten door dat soort ervaringen heen als ze er in terecht komen? Natuurlijk is dat niet alleen een kwestie van techniek. Het is ook een kwestie van wat je zelf aankan, waar je zelf doorheen gegaan bent.

Een nascholing op dit terrein houdt dus altijd ook een confrontatie in met je eigen duistere verleden, als dader of slachtoffer. Gewoonlijk allebei. In de praktijk kom je dit vooral tegen bij mensen die meegedaan hebben aan uit de hand gelopen spiritistische experimenten of amateuristische pogingen tot magie. Of die ongewild het slachtoffer zijn geworden van – soms professionele – boosaardigheid.

Wat je hier vooral nodig hebt, is nuchterheid en gezond verstand. Zonder dat raak je hier de weg kwijt.

De nascholing duurt twee opeenvolgende dagen. Een nachtje slapen hoort erbij.
Vanzelfsprekend is dit alleen voor afgestudeerden. We hebben een kort persoonlijk overleg voordat je inschrijving definitief wordt.

Sluiten

15 april 2022 – Succes in de praktijk – Rob van Aert

127.50

15 april 2022: Succes in de praktijk –
Rob van Aert
Kosten € 127,50

Sluiten

25 maart 2022 – Opstellingen en regressietherapie – Claes-Berend van der Kolk

127.50

25 maart 2022: Opstellingen en regressietherapie

Systemische benadering kent twee hoofdelementen. Systemische basiswetten en Representatieve waarneming . Voorbereiding: lees een boek over familieopstellingen of systemisch werk, zoek op internet. Schrijf een korte samenvatting van de hoofdinzichten en een paar vragen n.a.v. je onderzoek. “de Fontein”van Els van Steijn, Mijn leven Mijn werk van Bert Hellingen en zijn boek: De Wijsheid is Voortdurend Onderweg.

Claes-Berend van der Kolk
Kosten € 127,50

Sluiten

4 maart 2022 – Werken met kinderen – Elke Wichers

127.50

Hetgeen de ouder bij zichzelf opruimt aan oude pijn hoeft hij niet meer door te geven aan zijn kinderen. Met behulp van Ouder-Kind-Opstelling maak je helder en invoelbaar wat het kind specifiek nodig heeft van de ouder.

Sluiten

5, 12 en 19 maart – Meer jezelf worden – Hans Ten Dam

360.00

Driedaagse masterclass Meer jezelf worden door Hans ten Dam

5 maart 2022: Geboorte en jeugd

12 maart 2022: Invloeden van anderen

19 maart 2022: Mogelijke invloeden van vorige levens

In drie zaterdagen via visualisaties en regressies uitvinden waar je sterke en zwakke punten vandaan komen. Beter begrijpen wat je sterke en zwakke punten zijn. Een onvermoede kwaliteit ontdekken, een zwak punt verminderen of een in aanleg sterk punt vrijmaken.

De dagen worden gehouden in Amersfoort, onder leiding van Hans ten Dam.
We beginnen om tien uur en eindigen tussen vijf en half zes. Er is een lunchpauze van een uur.
Groepen zijn minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers.

Dag 1: Geboorte en jeugd.
We gaan na welke jeugd-ervaringen, ook de min of meer vergeten ervaringen, je sterker of zwakker gemaakt hebben. Ook de ervaringen rondom de geboorte en soms zelfs in de baarmoeder kunnen een rol spelen.

Dag 2: Invloeden van anderen.
Anderen beïnvloeden ons gewild en ongewild, bewust en onbewust. Sommigen van ons zijn ook gevoelig voor de sfeer van plaatsen. Je kunt enkele van die invloeden ontdekken en, voor zover ze ongewenst zijn, neutraliseren.

Dag 3: Mogelijke invloeden van vorige levens.
We hebben het hier over invloeden die al voor de geboorte speelden en die niet voortkomen uit ouders of grootouders.

Steeds proberen we positieve eigenschappen te versterken en negatieve invloeden te verminderen. In een programma van drie dagen kan natuurlijk niet alles aan bod komen en opgelost of vrijgemaakt worden. Maar stimulerende ontdekkingen en nuttige veranderingen zullen er voor bijna alle deelnemers in zitten.