Kennis maken met Tasso Instituut

Kennismaken met Tasso Instituut

Heb je interesse in de opleiding Transpersoonlijke Regressietherapie? We verwelkomen je graag bij een van onze introductiemiddagen, workshops Transpersoonlijke regressietherapie of Open dagen.

Introductiemiddagen

Wij houden regelmatig introductiemiddagen voor mensen die geïnteresseerd zijn in de opleiding. Je krijgt hier informatie over de opleiding Transpersoonlijke Regressietherapie, maakt kennis met enkele stafleden van Tasso en kunt een stukje van een lesdag of een demonstratiesessie regressietherapie bijwonen. De middagen zijn bedoeld voor geïnteresseerden in de opleiding regressietherapie op vrijdagen (start september) of zaterdagen (start januari) in Amersfoort. Bij voldoende belangstelling organiseren we ook een weekendopleiding (vijf driedaagse weekenden per jaar).

Aan de middagen zijn geen kosten verbonden en ze beginnen om 14:00 uur. Wil je wel even doorgeven dat je wilt komen?

Vragen? Of wil je je aanmelden voor één van de introductiemiddagen? Neem dan contact op via info@tasso.nl of tel. 06–24345464.

Houd de agenda in de gaten voor nieuwe data.

Workshop Transpersoonlijke Regressietherapie

Om een goed beeld te krijgen van Transpersoonlijke Regressietherapie en de werkwijze van Tasso Instituut is het aan te raden deel te nemen aan een van onze workshops Transpersoonlijke Regressies. Tijdens deze workshop kun je kennismaken met Transpersoonlijke Regressietherapie en de werkwijze van Tasso. Je kunt meedoen aan groepssessies, je kunt een aantal individuele sessies regressietherapie bijwonen en je krijgt ook een individuele sessie. We doen deze dag o.a. innerlijk kindwerk, regressies naar vorige levens en een groepsvisualisatie om een kwaliteit van jezelf te (her)ontdekken.

We zullen een verscheidenheid aan technieken laten zien, voor zover dat past bij de deelnemers en hun thema's. Er zal ook gelegenheid zijn voor het beantwoorden van vragen over regressietherapie. Belangstellenden voor de opleiding Transpersoonlijke Regressietherapie kunnen na afloop informatie krijgen over de opleiding. Deze workshops worden regelmatig georganiseerd  door Tasso Instituut.

Houd de agenda in de gaten voor nieuwe data.

Wil je je aanmelden, of wil je meer informatie over de workshops? Neem dan contact op via info@tasso.nl of tel. 06–24345464.

Open Dag

Regelmatig organiseren wij open dagen met lezingen, presentaties en demonstraties. Daarbij is er natuurlijk gelegenheid tot het stellen van vragen en ons studiemateriaal in te zien. Dompel jezelf in de Tasso-sfeer en maak kennis met docenten, medewerkers, studenten en afgestudeerden van Tasso Instituut. Voel je welkom!

Houd de agenda in de gaten voor nieuwe data.

De open dag is gratis toegankelijk; graag van te voren aanmelden via info@tasso.nl of tel. 06–24345464.