Opstellingen voor inzicht én oplossing

Tasso heeft langjarige ervaringmet transformerende opstellingen. Wij bieden drie modules: Familie-opstellingen, Organisatie-pstellingen en Persoonlijke core-issue opstellingen.

Onder leiding van de ervaren management-trainer Hans ten Dam, leer je aan de hand van praktijkvoorbeelden, nieuwe visualisatie- en probleemoplossende technieken om snel tot de kern van een probleem om het grondig op te lossen.

Opstellingen zijn unieke programma’s voor het oplossen van hardnekkige problemen en conflicten in de verborgen dynamiek van systemen zoals organisaties of onderdelen daarvan zoals teams of afdelingen, maar ook van families. En van individuen met hun persoonlijke eigenschappen, zowel de bewuste als de onderbewuste.

De verborgen dynamiek, de wisselwerkingen binnen een systeem, wordt met representanten uitgebeeld. Er ontstaat een inzicht dat verder gaat dan puur verstandelijke overwegingen. Het brengt een proces op gang op dieper niveau.

Oplossingen

Oopstellingen hebben zichzelf ruimschoots bewezen. Opstellingen brengen de verborgen dynamiek van verstoorde verhoudingen binnen systemen in kaart. Veel opstellingen blijven daartoe beperkt. Tasso opstellingen gaan verder: we verkennen de oplossingsmogelijkheden en zetten waar mogelijk de eerste stappen.

Voor wie?

Voor coaches, counselors en therapeuten. Ook begeleiders die reeds met opstellingen werken krijgen hiermee een verdieping in hun inzichten en vaardigheden.

Ga naar www.tassocoaching.com voor:

Demonstratiedag Opstellingen
Familie-Opstellingen
Organisatie-Opstellingen
Core-Issue Opstellingen

0
X