Persoonlijk meesterschap met Hans ten Dam

Geef je leven vorm zoals jij dat wilt!

Dan is persoonlijk Meesterschap wat voor jou!

13 september t/m 1 november 2022: 8 webinars van elk 2 uur, dinsdagmiddagen vanaf 15:30. Einddag in Amersfoort zaterdag 5 november 2022.

Voor wie is dit programma?

De huidige tijd vraagt veel van ons. Ontwikkelingen gaan snel en soms krijg je het gevoel dat je niet mee kunt. Onzekerheid en gevoelens van tekortschieten kunnen je dan tegenhouden om verder te gaan. Je weet even niet waar je het zoeken moet. Het gevoel dat er meer in zit dan er uit komt blijft aan je knagen. En je weet: het is tijd voor verandering.

 

Wat kan Persoonlijk Meesterschap voor jou betekenen?​

Persoonlijk Meesterschap helpt je om je persoonlijke energieniveau, je
mentale helderheid, gelijkmoedigheid, besluitvaardigheid en afstemming te verhogen. Hierdoor krijg je inzicht in wat voor jou cruciale elementen zijn om jouw energie weer te laten stromen en weer in de flow kunt komen.

Hoe ziet het programma eruit?

Persoonlijk Meesterschap bestaat uit 8 webinars van elk 2 uur, inclusief een pauze van 15 minuten. 

Deze webinars worden gegeven op vier aaneengesloten dagen, maandag t/m donderdag, gedurende twee weken. Na afloop van de webinars is een bijeenkomst van een dag in Amersfoort in een groep van maximaal 8 deelnemers. Hier komen alle onderdelen samen en is ruimte om persoonlijke vragen te beantwoorden.

Het volgende programma is voor begin 2021 gepland en zal op deze site aangekondigd worden. Je kan je belangstelling al melden. Voor groepen van dezelfde organisatie is er een speciaal tarief.

Inhoud van de cursus

In de webinars komen de volgende onderwerpen aan bod:

  1. Vinden en begrijpen hoe je je “oplaadt” en wat dat belemmert.
  2. Vinden en begrijpen wat je energie blokkeert en hoe energie weglekt.
  3. Praktische tips om energiek te blijven
  4. Hoe je je mentale helderheid kunt verbeteren
  5. Hoe je je gelijkmoedigheid kunt verbeteren
  6. Hoe je je besluitvaardigheid kunt verbeteren
  7. Hoe je je “flow” in werk en leven kunt verbeteren
  8. Hoe die vijf kwaliteiten samenwerken. Je persoonlijk profiel.
Tijdens de Live Dag in Amersfoort, zetten we onder leiding van Hans ten Dam, de puntjes op de ‘i’ van jouw persoonlijk profiel en kun je al je vragen stellen. Tussendoor wordt er een lekkere lunch geserveerd.

Over Persoonlijk Meesterschap

Persoonlijk Meesterschap is een een programma dat ontwikkeld werd voor managers en management coaches in het bedrijfsleven. Inmiddels heeft het een bredere toepassing gevonden voor onder andere coaches en mensen die hun leven en werk willen verbeteren. Het is ideaal voor ZZPers die in zichzelf willen investeren. 

Hans ten Dam is een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland. Hans wordt regelmatig gevraagd dit programma uit te voeren in onder andere Finland, Brazilië, India en Duitsland. Vanwege de Corona-crisis heeft hij besloten het ook eenmalig in Nederland te doen. 

Grijp dus deze unieke kans om mee te doen met Persoonlijk Meesterschap!

Over de docent

Hans ten Dam

“Mijn natuurlijke werkterrein is waar het Zakelijke en het Spirituele elkaar raken”

Hans ten Dam heeft veertig jaar ervaring als management coach en
consultant. In die jaren heeft hij diepgaand inzicht verkregen in de
dynamieken die spelen bij het functioneren als professional in deze
tijd. Een van de grootste uitdagingen daarbij is het vinden van balans
tussen het persoonlijke en professionele leven.

Hans ten Dam is, naast zijn werk als management consultant, een pionier op het gebied van regressietherapie in Nederland. Hij startte de driejaarlijkse Wereldcongressen Regressietherapie (WCRT) en richtte EARTh op, de wereldwijde vereniging voor regressietherapie. Zijn boeken zijn in verschillende talen vertaald en zijn Tasso Instituut leidt internationaal therapeuten op.

Hans geeft les in Europa,  in Azië en in Zuid-Amerika. De inzichten uit zijn ervaring als management consultant en regressietherapeut heeft hij samengevoegd in dit programma.