Testimonials

Studenten over de opleiding transpersoonlijke regressietherapie

Hoe doen wij het als opleiding? Dat kunnen onze studenten het beste beoordelen. Daarom vragen wij studenten aan het eind van elk studiejaar om een evaluatie in te vullen. Het gemiddelde oordeel van de deelnemers over de opleiding is in een schoolcijfer uitgedrukt 8,4. Hieronder een aantal citaten van (oud-)studenten.

-Wat dit jaar me heeft opgeleverd? Oh, zoveel!!!

– Het eerste jaar heeft me heel veel inzicht in mijzelf gegeven, waarom ik de dingen doe die ik doe. Ik ben van angsten afgekomen.

-Ik heb inzicht in de menselijke psyche gekregen.

– Ik heb geleerd over wat er achter psychische of somatische klachten kan schuil gaan en dat je daar met regressie veel aan kunt doen. Om je heen zie je mensen met klachten en soms jeuken je handen. Ik vind het extreem boeiend. (een eerstejaars)

– Voor mij was dit jaar een geestelijke en lichamelijke groeispurt. Mijn leertherapie was verhelderend, versterkend, helend. Na jaren van zelfonderzoek toch weer nieuwe inzichten. Een boeiende reis. Regressietherapie is inderdaad de koningin onder de therapieën heb ik gemerkt. (een eerstejaars)

– Ik ben het afgelopen jaar gegroeid. Er zijn delen opgehaald en geheeld. Ik accepteer meer wat er was. Ik zeg nu veel meer wat ik ervaar. (een eerstejaars)

– Het heeft mij veel opgeleverd! Hoewel ik me dat niet altijd realiseer, omdat het ook zwaar was en veel overhoop haalt. Het heeft het me geholpen mijn leven meer richting en inhoud te geven. (een eerstejaars)

– Ik ben eindelijk op mijn plek. Ik kan mezelf zijn. Ik ben zoveel verder dan in het begin van het schooljaar. (een eerstejaars)

– Het was leuker dan ik dacht. (een eerstejaars)

– Ik heb veel geleerd van mijn huiswerkbegeleider. Zij heeft er een groot aandeel in gehad dat ik met redelijk vertrouwen een sessie neerzet. Ook de persoonlijke benadering van de studenten door de staf vind ik fijn. (een eerstejaars)

-Ik heb vertrouwen gekregen dat het eigenlijk altijd lukt. Ik schrik nergens van. Er kan meer met regressietherapie dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. (een tweedejaars)

– Ik blijf me iedere sessie verbazen over wat het oplevert. (een tweedejaars)

– Ik heb meer rust en zelfvertrouwen. Ik kom meer voor mezelf op zonder me teveel te laten remmen door anderen. (een tweedejaars)

– Ondanks de kritiekpunten zetten jullie een prachtopleiding van hoog niveau neer. Het is niet makkelijk om een therapie te onderwijzen die even breed is als het leven zelf.(een tweedejaars)

– Wat een betrokken, meelevende docenten, supervisiebegeleiders, mentoren, en huiswerkbegeleiders! Grote klasse. (een tweedejaars)

– Ik heb zelfvertrouwen gekregen. Ik ben nieuwsgierig naar de verhalen van mensen en vind het heerlijk dat cliënten er zo van opknappen.

– Ik heb veel praktisch levensinzicht gekregen, meer en waarschijnlijk accurater dan je waar dan ook kan leren.

– Deze opleiding, dit beroep is een combinatie van alles wat ik leuk vind: geschiedenis, liefde voor taal en speurwerk. Wat wil je nog meer?

– Ik heb zin een praktijk te beginnen. Niet meer dat paniekerige en dat spastische. Nooit gedacht dat ik dat gevoel ooit zou krijgen.

– Ik heb persoonlijke thema’s kunnen uitwerken die mij al mijn leven lang bezig houden. Ik voel me rustiger en completer. Ik sta meer in mijn kracht als mens en therapeut.

– Mij beviel de professionele, no-nonsense aanpak.

– Ik kan bijna niet benoemen hoeveel ik geleerd heb. Ik heb meer begrip gekregen voor de gedragingen van mensen. En ik heb leren luisteren. Er is een dimensie bijgekomen. Ik voel me bevrijd, alsof ik opnieuw opgevoed word, maar deze keer heb ik zelf de touwtjes in handen.

– De opleiding heeft mijn leven compleet veranderd. Ik sta nu veel steviger in mijn schoenen. Ik heb een vak geleerd en mijn eigen puin opgeruimd. Ik sta nu veel zonniger in het leven.

– Ik heb geleerd dat problemen sneller op te lossen zijn dan men wel denkt.

– De kwaliteit en professionaliteit van Tasso en de mate van veiligheid en vertrouwen binnen de groep bevielen me. Ook de leertherapie en de huiswerkgroepsessies waren uitstekend.

– Mijn relatie met mijn man is veel beter geworden. Onze relatie is weer sprankelend en bruisend. (Historische resultaten geven geen garanties voor de toekomst! – Tasso)

– Ik heb rust gekregen van binnen. Het gevoel thuis te zijn gekomen bij mezelf. Dat klinkt geweldig en dat is het ook!

– De opleiding heet mij veel kennis gebracht die ik goed kan gebruiken in mijn werk. Ik ben ook meer dan ooit mijzelf en daar heeft de opleiding aan bijgedragen.

– Ik heb in drie jaar meer bereikt dan in tien jaren therapieën en cursussen.

– Doen die opleiding!

– Dit is de meest methodische, gedegen opleiding op het gebied van therapie en persoonlijke groei.

– De sfeer en de verscheidenheid van de aangeboden lessen en de docenten zijn prima. De ruimte die wordt gegeven in de lessen.

– Ik ben blij dat ik dit gedaan heb!

– Ik sta steviger in mijn schoenen, voel me emotioneel stabieler. Ik vervolg nog standvastiger mijn levensweg.

– Ik voel me heel goed!

– De eerste stappen naar een eigen praktijk, de cliënten die zomaar leken te komen.

– Ik vond de fijne sfeer in de groep kostbaar, hierdoor is er direct vertrouwen ontstaan om eigen stukken aan te gaan.

– De docenten met ieder hun eigen kwaliteiten zijn mij het best bevallen.

0
X