Workshop Regressietherapie

Transpersoonlijke regressietherapie is een zeer krachtige therapeutische methode die vaak verbluffende resultaten oplevert. We zoeken naar de oorsprong van een klacht, of die nou in de jeugd is ontstaan, in een vorig leven of overgenomen is vanuit bijvoorbeeld de familielijn. Daarbij richten we ons niet alleen op inzicht, maar ook op heling van wonden uit het verleden.

De beste manier om kennis te maken met de therapie en de werkwijze van Tasso Instituut is door het zelf te ervaren. Dit kan tijdens de Workshop Transpersoonlijke Regressietherapie.

Tasso Instituut leidt al decennia lang therapeuten op in binnen- en buitenland. Deze workshop is bedoeld voor mensen die belangstelling hebben in de therapie en/of de opleiding.

Op deze dag doen we onder andere groepssessies, waarbij je teruggaat naar een vorig leven en/of een ervaring uit de kindertijd. We laten demosessies zien en er is natuurlijk volop gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen over de therapie en de opleiding.

Kijk voor data en meer informatie op www.tasso.nl of neem contact met ons op via: info@tasso.nl of telefoonnummer: 06 – 24 34 54 64.

Houd de agenda in de gaten voor nieuwe data.

0
X