Tasso Instituut Opleidingen regressietherapie
previous arrow
next arrow
Slider

Tasso Instituut

Opleidingen transpersoonlijke Regressietherapie en Coaching

Opleidingen transpersoonlijke Regressietherapie en Coaching

Workshop Regressietherapie

Tasso organiseert een introductieworkshop om kennis te maken met transpersoonlijke regressies.

Deze dag maak je kennis met de werkwijze van Tasso via groepssessies en een individuele sessie. We doen die dag o.a. innerlijk kindwerk, regressies naar vorige levens en een groepssessie om een kwaliteit of talent van jezelf te (her)ontdekken.

We zullen een verscheidenheid aan technieken laten zien, voor zover die passen bij de deelnemers en hun thema’s. Er zal ook gelegenheid zijn voor het beantwoorden van vragen over regressietherapie en de opleiding.

Deze workshop duurt van 10.00 uur tot 18.00 uur

Muurhuizen 104
3811 EL Amersfoort 

Kosten zijn € 130,-

Deze workshops worden regelmatig georganiseerd door Tasso Instituut.

Houd de agenda in de gaten voor nieuwe data.

Wil je je aanmelden, of wil je meer informatie over de workshops? Neem dan contact op via info@tasso.nl of tel. 06–24345464.

Workshop ‘Herinneringen aan vorige levens’ 

Wie was je in een vorig leven? Wat voor talent had je in een vorig leven dat je nu opnieuw kunt aanboren? Heb je mensen uit je nabije omgeving al in andere  incarnaties ontmoet? Met de workshops “Herinneringen aan vorige levens” krijg je antwoord op deze en andere vragen. Het Tasso Instituut organiseert workshops in Nederland en in België waarbij deelnemers kennis kunnen maken met vorige levens. De workshops zijn bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar vorige levens.

Eye-openers

Voor veel mensen die voor het eerst regressies doen naar vorige levens is dit een eye-opener. Ze snappen ineens waar bepaalde interesses in hun huidige leven vandaan komen, of de liefde voor een land, of een speciale band met iemand in hun huidige leven. Of juist waar een bepaald probleem vandaan komt. Regressie kan inzicht geven in je huidige leven, dingen oplossen, en je een kijkje geven in hoe de wereld eruit ziet buiten de op het eerste oog zichtbare werkelijkheid. Deze workshops zijn vooral geschikt voor mensen die andere kanten van zichzelf en van het leven willen ontdekken. Je hoeft niet in vorige levens te geloven, maar je haalt het meeste uit het weekend als je open en nieuwsgierig bent.

Inhoud workshop

In deze workshop beginnen we met een groepsmeditatie. Er wordt uitleg gegeven over regressie en reïncarnatie. Als je wilt kun je zelf een persoonlijke sessie naar een vorig leven ondergaan. We houden meerdere demosessies met mensen uit de groep. Zo kun je zelf zien en ervaren hoe krachtig regressietherapie kan werken. Er is genoeg ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen. Uit ervaring blijkt dat het merendeel van de mensen beelden of ervaringen krijgt vanuit vorige levens. De workshops worden gegeven door afgestudeerde therapeuten van het Tasso Instituut.

Houd de agenda in de gaten voor nieuwe data.